Hemsidan är skapad av myOffice medlemmar!

Skrivet av viktor

Publicerat 27/01/2020

I sann myOffice anda har styrkan i nätverket tagit fram den nya hemsidan

En ny hemsida har länge stått på agendan för myOffice och äntligen är den här. Under hösten 2019 samlades marknadsteamet på myOffice för att diskutera hur vi kunde lyfta vår digitala närvaro. Det vi kom fram till var att en ny hemsida skulle bli grundstenen i vår nya digitala satsning. Den nya hemsidan skulle bli enkel och tydlig för våra besökare, den skulle följa vår grafiska profil samt göra bra resultat på Google.

Vi ville även använda kompetensen i huset för att skapa den nya hemsidan och grafiska profilen. Därför fick dessa företag uppdraget att tillsammans skapa den nya hemsidan och grafiska identiteten:

Digitalpartner

Hjälper företag med hemsidor och digital marknadsföring. Digitalpartner har varit medlem hos myOffice sedan våren 2019. De började med en lab-plats, uppgraderade efter några månader till en studio på 10kvm och har nu uppgraderat sitt medlemskap igen till ett 15kvm stort kontorsrum. Digitalpartner har tagit ett stort ansvar för byggnationen av myOffice nya hemsida och fokuserat mycket på konverteringsoptimering och sökmotoroptimering. Välkommen att kontakta Digitalpartner!

digitalpartner logga myoffice

Adam Consulting AB

Adam Hassan jobbar som IT-konsult och har en passion för produkt analys, programmering och användarupplevelse. Vid sidan av sin konsultverksamhet så studerar Adam systemutveckling på Örebro Universitet. Adam har ett lab-medlemsskap hos myOffice och har bidragit till hemsidan som konsult med sin kompetens inom IT. Ni når Adam på Linkedin och hittar hans portfolio här.

Adam Consulting AB Logotyp

Brand Design Studios

Brand Design Studios arbetar med inriktning för företag, organisationer och kommersiella miljöer med design utifrån kundens identitet. Som inredningsarkitekt ser Brand Design Studios inredningen som en viktig del för att stärka varumärket och skapa en djupare relation till kunder, leverantörer och anställda. Brand Design Studios har ett lab-medlemsskap hos myOffice och har uppdaterat myOffice grafiska identitet med ny logga, färgkombinationer, brand book och broschyr. Välkommen att kontakta Brand Design Studios!

Vi är Örebros största business community och erbjuder bland annat flexibla kontorslösningar, konferensrum och evenemang samt föreläsningar.

Du kanske också gillar…

Share This

Dela artikeln!

Dela med dina vänner!